Известие

Collapse
No announcement yet.

Винаги са запотени стъклата!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Venko36 Покажи съобщение
    - 1-ва между 21-24, 2-ра ауто и 3-та предно стъкло и крака
    - изключена вътрешна циркулация
    - АС през зимата не помага, освен ако температурата е над +5С и не си включил функцията против запотяване
    -чист поленов филтър

По-точно от това няма
    ...щом при крайно положение на най-дясната врътка се вкл.автоматично компресора,сигурно има защо.за другите работи съм абс.съгласен
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщение
      благодаря на всички!

п.п.
      а това, че оребрението м/у капака и стъклото е пълно със сняг, влияе ли?
      Ами оттам влиза свеж въздух в купето, може би оказва някакво влияние, като вкарва повече влага в купето. Изчиствай го с някаква четка за да е отворено оребрението.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

благодаря на всички!

п.п.
        Да,влияе отрицателно.Силно ограничава притока на свеж въздух,почти като при затворена клапа.Гледай да е чиста шофьорската страна,от там тегли въздух.Другата страна е просто капак.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

аз пък все си мисля че проблема си е от затворената клапа на циркулацията да е само в купето.Хората не напразно са го направили като затвориш клапата да се включва и компресора т.е. затворена клапа пуснат климатик без клима определено с отворена клапа и чист филтър естествено
          156 1,9JTD 2000

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Да,влияе отрицателно.Силно ограничава притока на свеж въздух,почти като при затворена клапа.Гледай да е чиста шофьорската страна,от там тегли въздух.Другата страна е просто капак.
            не е ли обратното,филтъра е откъм пасажера.....или нещо не съм ти разбрал мисълта,колега

Comment

Аз пък не си пускам въобще парното слагам го на 24 или до край и си стои на 0 каквото влезе само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                не е ли обратното,филтъра е откъм пасажера.....или нещо не съм ти разбрал мисълта,колега
                Филтърът е пред пасажера,но тегли въздух от пред водача,вероятно за по-добра защита на филтъра.

Comment

колега, pininfarina правилно ти го е казал..при мен беше същото минатала година, но с опити стана..
                  ако искаш може да пробваш и със спрей против запотяване на стъклата на Сонакс май е хубав

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Аз пък не си пускам въобще парното слагам го на 24 или до край и си стои на 0 каквото влезе само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
                    Мръсните стъкла се потят лесно.Трябва джама да е чист,особенно ако пушиш като мен,трябва да го обгрижваш.

Comment

ма то отгоре нали е празно цялото пространство.....не съм обръщал чак толкова внимание при смяната на филтъра,но съм останал с впечатление,че си тегли отгоре откъм самия филтър....

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        .........само че на мене все ми е горещо, и така естесвено се запотяват стъклата, но от както си купих препарата против изпотяване, забравих какво е това нещо
                        е те това ми е в основата на проблема. горещо ми е.
                        я кажи за тоя препарат. спрей ли е?
                        sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                          ма то отгоре нали е празно цялото пространство.....не съм обръщал чак толкова внимание при смяната на филтъра,но съм останал с впечатление,че си тегли отгоре откъм самия филтър....
                          Другият път го загледай внимателно.Ще видиш,че решетката в дясно е оптическа измама

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                            ..........ако искаш може да пробваш и със спрей против запотяване на стъклата на Сонакс май е хубав
                            sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

благодаря на всички!

п.п.
                              И то много! И ако има вода вътре под оребрението

Comment

е те това ми е в основата на проблема. горещо ми е.
                                я кажи за тоя препарат. спрей ли е?
                                Отиваш на която искаш бензиностанция, все имат, гледах и на Петрол и на ОМВ и на Лукойл имат тей че пробвай
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X